måndag 3 februari 2014

Sommar minnen

I somras bokade vi några nätter på ett hotell i Strömstad där hundar var välkomna att följa med. En ankomst dag, en hel dag på plats och en resdag. Den dagen som vi var på plats hela dagen så var det uppehåll annars regnade det en hel del. Det var riktigt mysiga dagar. Så lätt det var att ha med honom och jag minns den vistelsen med glädje.
Att titta ut genom fönstret var ett roligt nöje, :) Nedanför låg hamnen och massor av båtar låg där, kom och åkte, det var folk i rörelse hela tiden.
Han ville sitta i vårat knä och titta ut och det kunde han göra länge.


Vi fikade på utefik, promenerade vid kajen och han bara myste, glad och go.

Det här är en favoritplats när han inte är i trädgården. Att spana in vad grannarna gör, kanske är det katter ute. :)
Nu längtar vi till sommar och värme.

1 kommentar:

 1. Hej Gudrun!
  Så roligt att du lämnade ett avtryck! Det var verkligen ett tag sen och precis som du har jag längtan till sommaren och framförallt lite ljusare tider.
  Men, den kommer säkert!
  Är du lika flitig i din keramikverkstad fortfarande? Skapande brukar ju som bekant gå sådär i vågor och lite dalar. Själv tycker jag mig befinna där i dalen just nu, inte ens vårens fröbeställning har jag åstadkommit och skyller allt på mitt krävande jobb som varit jättetufft det senaste halvåret!! Nu försöker jag ladda med bara positiv energi på min pågående semester och inte göra någonting till ett tvång.
  Hoppas du har det bra!
  Varm kram /bea

  SvaraRadera