fredag 28 december 2012

Bad igen


Sovställning, tassarna rakt upp.

 Vilka söta tassar han har.

 
Tre veckor sedan senaste badet och det är dags för ett nytt.
Efter badet är Mr X så pigg, han springer fram och tillbaka över handdukarna, lägger sig ner och gnor sig mot dem, reser sig och skakar bort vattnet. Det blir rätt så blött i badrummet.
När en del av vattnet är borta så är det dags för föning och borstning.

Här är det färdiga resultatet, alldeles vit och oj vad han luktar oemotståndligt gott nu.Att lägga sig i ett hörn i soffan är skönt, en stund i vila efter bad och innan nattens vila. Han ser ut som en inredningsdetalj där han ligger, ett vitt fluff. :)Den här filmen är från den 26 december. Han leker med en fönstertrasa. Jag kastar trasan och han skuttar iväg och hämtar den, kommer tillbaka i galopp och skakande på trasan, det ser bara så underbart gulligt ut när han galopperar och man ser tassarna framifrån. En glad kille. En lek som han gillar.3 kommentarer:

 1. Oj vad Mr X växer och mår!! Att få vara nyduschad och borstad känns skönt för en liten cotte. Sen sover man skönt på favoritsoffan. En trevlig helg och ett Gott Nytt År från Siiri med familj.

  SvaraRadera
 2. Han är bara helt oemotståndligt söt! Själv blev jag farmor 20.12 2012! En liten gosse såg dagens ljus hemma på badrumsgolvet.En stressad pappa kom inrusande från en julkonsert i kyrkan och hann sitta på golvet i ca 20 min.
  -Jag väntade ju på att det skulle göra mera ont, sa mamman som också blev lite förvånad över det snabba förloppet! Nu njuter vi och sociala medier hinns ännu mindre. Kram på dig! och Gott Nytt År till er alla.
  /Lotta

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på det nya året! Hur ser det ut med snö hos er? Den söta lilla snövita Cotten syns väl knappt i snön? Här är det grått igen efter att all snö regnat bort. Min lediga dag idag ska ägnas åt sömnad och lite handstickning. Det är så lyxigt att rå sig själv hela dagen. På nyårsnatten stannade lilla barnbarnet Lovisa över och vi hade en skön och lat nyårsdag.
  Kram, kram på dig!
  /Lotta

  SvaraRadera